Przywitaj się (19 wpisów)

• Profile picture of admin admin said 5 mies. temu:

Witamy na forum Klubu Rękodzieła. W tym wątku możesz przywitać się z innymi klubowiczami oraz napisać coś o sobie.

• Profile picture of Mariana Mariana said 5 mies. temu:

Ktoś musi być pierwszy :) .
    Na imię mam Marianna i od kilu lat interesuje się bibułkarstwem. Cieszę się że mogłam dołączyć do klubu.

• Profile picture of ewaeliasz ewaeliasz said 5 mies. temu:

Witam wszystkich klubowiczów i Ciebie Marianno. Mam na imię Ewa .

• Profile picture of pierniczanka pierniczanka said 5 mies. temu:

Skoro jestem trzecia, to zaÅ‚apaÅ‚am siÄ™ jeszcze na „pudÅ‚o” (hihihihi…)
    Witam wszystkich. Mam na imię Katarzyna i wyrabiam na szydełku przeróżne kolczyki. Kwiaty z bibuły podglądam z wielkim uznaniem, ale nie odważyłam się jeszcze spróbować. Uwielbiam zaskakiwać ludzi obdarowując ich drobiazgami wykonanymi własnoręcznie. mam nadzieję, że podejrzę od was wiele nowych pomysłów.

• Profile picture of dorka dorka said 5 mies. temu:

Witam serdecznie! Jestem Dorota, lubię różnorodne prace manualne ale najchętniej wykonuję kwiaty z bibuły, zaczęłam ozdabianie techniką decoupage oraz wyplatanie z papierowej wikliny. Chętnie podpatrzę innych i sama podzielę się tym co umiem.

• Profile picture of 123 123 said 5 mies. temu:

Witam serdecznie ! Mam na imię Grażyna , od trzech lat wykonuję kwiaty z bibuły , od miesiąca uczęszczam na kurs rękodzieła prowadzony przez wykwalifikowaną osobę . Obecnie zajmujemy się nadchodzącymi świętami , jeśli będę mogła to chętnie pomogę i też skorzystam z Waszych rad . pozdrawiam gorąco

• Profile picture of Kasia Kasia said 5 mies. temu:

Witam wszystkich serdecznie!Mam na imię Kasia i pasjonuję się bibułkarstwem,mam nadzieję zaczerpnąć od innych klubowiczów nowe pomysły,chętnie również podzielę się tym, co już umiem.

• Profile picture of said 4 mies., 3 tygodni temu:

Witam wszystkich serdecznie! Interesuję się różnorodnymi pracami manualnymi, ale na pierwszym miejscu jest szydełkowanie.Chętnie podzielę się tym co umiem, jak również skorzystam z Waszych rad.Pozdrawiam.hala.

• Profile picture of jagoda jagoda said 4 mies., 3 tygodni temu:

Witam wszystkich.Mam na imię Jadwiga i pasjonuję się bibułkarstwem,robię kwity z bibuły i innych materiałów. Chętnie podzielę się moimi doświadczeniami oraz skorzystam z Waszych porad .Pozdrawiam.

• Profile picture of MaÅ‚gorzata MaÅ‚gorzata said 4 mies., 3 tygodni temu:

Witam :)
    Gosia z tej strony. Zajmuję się wszystkim po trochu. Uwielbiam robić kwiaty z bibuły oraz bawić się filcem :) Pozdrawiam wszystkie artystyczne dusze

• Profile picture of kaÅ›ka kaÅ›ka said 4 mies., 3 tygodni temu:

W takim razie też się przywitam, mam na imię Kaśka, lubię papieroplastykę, którą zajmuje się od kilku lat, nie zawsze mam czas żeby poświęcać się swoim hobby, jednak uwielbiam bibułkarstwo, wycinanie z papieru, malowanie, rysowanie, quilling, scrapbooking i wiele wiele innych. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, że to forum będzie dla nas świetną odskocznią i miejscem bardzo miłych spotkań.

• Profile picture of MaÅ‚gorzata MaÅ‚gorzata said 4 mies., 3 tygodni temu:

oj Kaśka jaka jesteś wszechstronna! Zazdroszczę :) Mnie najbardziej interesuje bibułkarstwo i filc. Mało niestety jest blogów odnośnie kwiatów z bibuły :(

• Profile picture of Ula Ula said 4 mies., 2 tygodni temu:

Cześć jestem Ula!
    Lubię szydełkować oraz niedawno złapałam bakcyla na kwiaty z bibuły.
    Pozdrawiam wszystkich! :)

• Profile picture of SIKORKA SIKORKA said 4 mies., 1 tydzieÅ„ temu:

Cześć
    Mam na imię Dorota. Mieszkam w Poznaniu. Bardzo się cieszę, że powstał Klub Rękodzieła. Uwielbiam robótki wszelkiego rodzaju: szydełko, decoupage, filcowanie, kwiatki z bibułki. Będę stałym gościem, na ile moje zdolności komputerowe pozwolą;-)
    Czekam na „ocean” kursów.
    Pozdrawiam

• Profile picture of magda magda said 3 mies., 2 tygodni temu:

Witam serdecznie, mam na imię Magda moja dotychczasowa praktyka z bibułą nie jest zbyt długa gdyż rozpoczęła się od listopada ale mam już na swoim koncie takie prace jak stroik świąteczny, opaski na serwetki z gwiazdy betlejemskiej, świecznik z róż i przylaszczek pospolitych i słoneczniki. Pomocne oczywiście były kursy zamieszczone na internecie :-) a teraz planuję zrobić palmę wielkanocną i chciałabym coś jeszcze ale jak narazie nie mam pomysłu i szukam inspiracji także może Wy mi coś podpowiecie :-) Pozdrawiam

x Inne | Hobby | Kosmetyczka, Spa |