Grupa ogólna. Tutaj witamy się oraz zadajemy pytania związane z serwisem.
Witamy na forum Klubu Rękodzieła. W tym wątku możesz przywitać się z innymi klubowiczami oraz napisać coś o sobie.
Ktoś musi być pierwszy . Na imię mam Marianna i od kilu lat interesuje się bibułkarstwem. Cieszę się że mogłam dołączyć do klubu.
Witam wszystkich klubowiczów i Ciebie Marianno. Mam na imię Ewa .
Skoro jestem trzecia, to zaÅ‚apaÅ‚am siÄ™ jeszcze na „pudÅ‚o” (hihihihi…) Witam wszystkich. Mam na imiÄ™ Katarzyna i wyrabiam na szydeÅ‚ku przeróżne kolczyki. Kwiaty z bibuÅ‚y podglÄ…dam z wielkim uznaniem, ale nie odważyÅ‚am siÄ™ jeszcze spróbować. Uwielbiam zaskakiwać ludzi obdarowujÄ…c ich drobiazgami wykonanymi wÅ‚asnorÄ™cznie. mam nadziejÄ™, że podejrzÄ™ od was wiele nowych pomysłów.
Witam serdecznie! Jestem Dorota, lubię różnorodne prace manualne ale najchętniej wykonuję kwiaty z bibuły, zaczęłam ozdabianie techniką decoupage oraz wyplatanie z papierowej wikliny. Chętnie podpatrzę innych i sama podzielę się tym co umiem.
Witam serdecznie ! Mam na imię Grażyna , od trzech lat wykonuję kwiaty z bibuły , od miesiąca uczęszczam na kurs rękodzieła prowadzony przez wykwalifikowaną osobę . Obecnie zajmujemy się nadchodzącymi świętami , jeśli będę mogła to chętnie pomogę i też skorzystam z Waszych rad . pozdrawiam gorąco
Witam wszystkich serdecznie!Mam na imię Kasia i pasjonuję się bibułkarstwem,mam nadzieję zaczerpnąć od innych klubowiczów nowe pomysły,chętnie również podzielę się tym, co już umiem.
Witam wszystkich serdecznie! Interesuję się różnorodnymi pracami manualnymi, ale na pierwszym miejscu jest szydełkowanie.Chętnie podzielę się tym co umiem, jak również skorzystam z Waszych rad.Pozdrawiam.hala.
Witam wszystkich.Mam na imię Jadwiga i pasjonuję się bibułkarstwem,robię kwity z bibuły i innych materiałów. Chętnie podzielę się moimi doświadczeniami oraz skorzystam z Waszych porad .Pozdrawiam.
Witam Gosia z tej strony. Zajmuję się wszystkim po trochu. Uwielbiam robić kwiaty z bibuły oraz bawić się filcem Pozdrawiam wszystkie artystyczne dusze
W takim razie też się przywitam, mam na imię Kaśka, lubię papieroplastykę, którą zajmuje się od kilku lat, nie zawsze mam czas żeby poświęcać się swoim hobby, jednak uwielbiam bibułkarstwo, wycinanie z papieru, malowanie, rysowanie, quilling, scrapbooking i wiele wiele innych. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, że to forum będzie dla nas świetną odskocznią i miejscem bardzo miłych spotkań.
oj Kaśka jaka jesteś wszechstronna! Zazdroszczę Mnie najbardziej interesuje bibułkarstwo i filc. Mało niestety jest blogów odnośnie kwiatów z bibuły
Cześć jestem Ula! Lubię szydełkować oraz niedawno złapałam bakcyla na kwiaty z bibuły. Pozdrawiam wszystkich!
Cześć Mam na imiÄ™ Dorota. Mieszkam w Poznaniu. Bardzo siÄ™ cieszÄ™, że powstaÅ‚ Klub RÄ™kodzieÅ‚a. Uwielbiam robótki wszelkiego rodzaju: szydeÅ‚ko, decoupage, filcowanie, kwiatki z bibuÅ‚ki. BÄ™dÄ™ staÅ‚ym goÅ›ciem, na ile moje zdolnoÅ›ci komputerowe pozwolÄ…;-) Czekam na „ocean” kursów. Pozdrawiam
Witam serdecznie, mam na imię Magda moja dotychczasowa praktyka z bibułą nie jest zbyt długa gdyż rozpoczęła się od listopada ale mam już na swoim koncie takie prace jak stroik świąteczny, opaski na serwetki z gwiazdy betlejemskiej, świecznik z róż i przylaszczek pospolitych i słoneczniki. Pomocne oczywiście były kursy zamieszczone na internecie a teraz planuję zrobić palmę wielkanocną i chciałabym coś jeszcze ale jak narazie nie mam pomysłu i szukam inspiracji także może Wy mi coś podpowiecie Pozdrawiam
Please create an account to get started.
Zapamiętaj mnie